top of page

Beste bezoeker,

Fijn dat u even tijd maakt om me te leren kennen. Graag geef ik een stukje van mezelf vrij.

 

Als tiener kreeg ik mijn eerste fototoestel van mijn lieve ouders. Initieel bleef het weliswaar bij leuke kiekjes maken op de automatische stand van mijn toestel. Pas later kreeg ik de smaak van de fotografie echt te pakken toen ik begon te experimenteren met de ‘manual mode’ van mijn camera. De drang naar het artistieke en het perfectionisme in mijn foto’s was geboren en dat draag ik vandaag de dag nog steeds met me mee. Cursussen in de fotografie en de digitale beeldverwerking samengaand met de reacties van mensen op mijn werk, gaven me de nodige ondersteuning en moed om mijn passie uit te bouwen tot een heus bijberoep.

Gelukkig is mijn man eveneens gebeten door het foto-virus. Maar toch ben ik mijn suske, met wie ik al vele jaren gelukkig samenleef, dankbaar dat ik mijn passie als fotografe ten volle kan uitoefenen. Dat hij begrip kan opbrengen voor de uren en dagen die ik besteed achter de camera alsook aan de computer. Ik streef nu eenmaal naar perfectie en hanteer de hoogste norm in afwerking en post-productie…

Als voltijds werkende mama en plus-mama heb ik mijn handen vol aan 3 jongens. Een huis vol testosteron en energie, maar eveneens liefde en geluk. Gelukkig staan mijn schatten maar al te graag voor mijn camera om samen nieuwe technieken uit te proberen en ideeën uit te werken. 

En ja, het is dan ook niet abnormaal dat ik, als fotografe, privé eveneens massa’s foto’s neem. En daar is een goede reden voor!

Je beleeft vele mooie momenten maar al snel vervagen deze met de tijd. Het geheugen laat niet toe de fijne details te onthouden. Randen en kleuren vervagen, emoties ebben weg. Mede daarom vind ik het super om te mogen meewerken aan mooie blijvende herinneringen. Momenten die worden vastgelegd op de gevoelige plaat. Plaatsen, kleuren, gevoelens, blikken, schoonheid, emoties en details krijgen zo eveneens hun plaats in de toekomst.

 

Uit eigen ervaring weet ik dat

Een huwelijksdag is in een vingerknip voorbij nog voor het gelukkige koppel het goed en wel beseft,

Een zwangerschap duurt slechts 9 maanden en het bolle buikje is al weer verdwenen,

De eerste weken na een geboorte verandert een baby dagelijks,

Kinderen worden groot en veranderen voortdurend,

De gezinsfoto’s, waar iedereen samen opstaat, worden vaak vergeten,

 

Denk eraan om herinneringen blijvend te maken en laat mij u daarbij helpen !

Ik kijk er alvast naar uit !

Tania

bottom of page